Jag, min mamma, min pappa och min bror har alla samma frisör, komiskt nog. Eller ja, i alla fall samma frisörsalong, jag och mamma går hos tjejen med min bror och pappa går hos hennes man. Igår var jag där och piffade mig lite och som vanligt kommer vi in på att prata om hur allt är och dom frågar om hur det är med familjen. Det här frisörparet kommer någonstans från typ Irak eller liknande och det är dom roligaste jag någonsin har träffat. De är så öppna och glada och älskar att prata om våra olika kulturer.
 
Hur som helst när vi kom in på min familj säger hon till mig att min pappa verkligen är en god man. Jag håller såklart med henne och berättar hur underbar min pappa alltid varit och hur han alltid har ställt upp för mig på olika sätt. Hon svarar då att det märks att han är en genomsnäll människa och att han alltid tänker på oss. Jag berättar för henne att jag har sådan tur som har så fina och bra föräldrar. Hon svarar då att jag dessutom har en helcool morsa som alltid finns där, alltid pratar om oss och hur hon vill att jag och min bror bara ska ha det bästa. Jag berättar att jag och mamma har en väldigt fin kontakt och att hon också alltid finns där, oavsett hur stora eller små saker det gäller. Min frisör säger att hon har sagt till min mamma att hon ska vara stolt över sina barn och att min bror också är en fantastisk människa. Och ja det är han, han har också alltid funnits för mig, han har skyddat mig som en storebror bör sen dagis och framförallt har jag alltid varit välkommen. Jag har Aldrig haft förbud i hans rum, jag har alltid fått låna hans saker och fått varit med honom, oavsett om han har kompisar eller inte. Han är och har alltid varit min förebild. Han spelade handboll, jag började spela handboll. Han spelar piano, jag började spela piano. Han hade fantastiska betyg i skolan, jag gjorde allt för att komma upp på hans nivå i betyg. Han startade eget företag. jag startade eget företag och så fortsätter det. Så säger frisören till mig att Jag är viktig, att hon har märkt hur mycket Jag ställer upp för min bror. För mig är det något självklart och när någon påpekar det blir jag lite paff, jag menar varför skulle jag inte ställa upp för min familj? För min bror? För så är det, oavsett hur viktigt någonting är så går min familj alltid först. Alltid. Jag skulle inte tveka en sekund att välja bort ett möte, en inbokad aktivitet eller liknande för att ställa upp för min bror. Efter allt han har gett mig genom åren som storebror skulle jag aldrig tveka att ge det tusen gånger tillbaka.
 
Jag är så glad att jag har hela min familj nära och att vi har daglig kontakt, för jag har senaste åren upplevt hur någon jag älskar förlorar denna del, hur hans familj flyttar upp till stjärnorna. Det gör min familjekänsla ännu starkare, jag tar vara på varje dag vi har tillsammans. Så om du någon gång funderar över var som är viktigast, det där mötet på föreningen eller att någon i din familj behöver stöd på något sätt, så vet jag att jag alltid kommer välja min familj i första hand.
 
Tack för att ni finns, ni har format mig till vad jag är idag!