Nu är det äntligen avklarat, så skönt på ett sätt men väldigt tomt också att inte ha en uppgift ligga väntandens, om jag klarar det här provet har jag bara en pyttedel kvar, min lärare kommer nämligen ringa mig i veckan och vi kommer ha speaking delen över telefon, ujha mig nästa det mest läskiga. Det gick lätt att hitta till skolan från tåget och ännu lättare tillbaka då jag hittade en genväg och den 10 minuter "långa" promenadvägen blev med ett vips till 2 minuters väg! Provet var jag klar med 15.50, eftersom det inte fanns någon klocka i klassrummet så hade jag ingen tidsuppfattning och när jag insåg att jag missat tåget med en kvart kändes det lite surt eftersom nästa gick 17.35.

Men men en glass, en cola ett äpple och en macka senare satt jag på tåget iaf ;) Annika ringde vid 17 och räddade mig i min ensamhet där jag satt på perongen i skuggan så hade sällskap i iaf en halvtimme. Dock hände en jobbig grej medan jag pratade med henne och just då var jag extra glad att jag hade någon att prata med. Det var en barnvagn som plötsligt rullade och rulla ner för kanten på spåret... ingen hann reagera innan det var försent fast föräldrarna fick upp vagnen snabbt och bebisen lät åtminstonde, så jag hoppas verkligen att vagnen tog den värsta stöten. Man blir mer påverkad av sådant här än vad man tror.

Fick resultatet på alla mina 5 inlämningsuppgifter idag också, 2 g+ och 4 vg, känns underbart med tanke på hur otroligt svårt jag haft för engelska!

Nu ska jag unna mig cityakuten med min mamma, sista avsnittet nu!

På återseende!