Ikväll var ingen rolig kväll alls, tror aldrig jag pratat så mycket som jag gjorde. Och enda anledning till detta var för att jag kände mig så obekväm som man kan göra. Tvi och usch! Jag hoppas verkligen det kan bli en lösning på det här någon gång, så här vill jag inte ha det! det var bättre förr...

Innan ikväll dock var en väldigt bra dag! Åkte hem till magnus och bytte julklapp med honom, och fick en liten skyddsängel i glas i en rosa ask av honom. Den var fantastiskt fin och jag är superglad över den! Sen att han valt att beställa en i en rosa aks som grädden på moset (eller som droppen över i som Johanna hade utrtryckt sig ;D ). Tack underbara vän, du är så bäst!
Dessutom var inga mindre än Linnéa och Björn där också, det var Riktigt länge sen jag träffade dem! Så det blev kramandes och lite småprat, och jag fick höra mitt smeknamn som endast björn använder, dvs lillan! Det har jag hetat sen jag var 13 och gick i sjuan ;)
Jätte kul o träffa dig Kenny Benny igen, ni bor ju så långt borta! <3

Nu ska jag poppa popcorn (mer sant är att mamma ska poppa dem eftersom hon anser att vi ska kunna äta dem sen!) Och så ska jag bänka mig framför teven med resten av familjens 6 medlemmar och kolla på Bones!

Ha det bra!
På återseende