Jag borde uppdatera här, för jag hade bestämt mig för att bli riktigt duktig på att blogga! Men tiden räcker inte till för nu kör vi stenhårt på med skolan för att bli klara någon gång! Dessutom är det en Djursittning på lördag som i sin tur bidrar till att en maskeraddräckt ska ordnas (som äntligen snart är klar, saknar bara mina svarta prickar!)
har lite som släpar med skolarbeten som måste fixas snarast och många av mina vänner blir bara mer och mer och mer och mer irriterade.
Men vet ni vad? Jag trivs och jag mår bra just nu det är väl ändå det som räknas. jag hoppas på det iaf! Så nu ska jag ta lite kvalitetstid med Zigge en stund innan jag ska iväg på faddermöte för höstens rookieveckor! Åh det ska bli så kul att vara fadder igen!

Sen att mitt hjärta studsar lite extra just nu idag beror också på två andra saker! :
1. Jag träffade min finaste Micke på stan en lite stund mitt på dagen, han bjöd mig på mat och var så där alldeles underbar som bara han kan!

2. min bil är nu helt utan anmärkningar och nu dröjer det minst ett år till nästa gång! med andra ord så har vi ett helt år till tillsammans ute på vägarna, åh min älskade 205:a och jag! <3 (dessutom lyckades jag smajla in mig hos den unga personen som kollade på min bil, så han fixade och trixade och jag slapp även backa ut bilen själv.., hihi )


// Jennie a.k.a Lillhjärna (bevisat dubbelt upp idag!)