fjärde vfuveckan är igång och det känns lite vemodigt att det snart är slut.. jag tycker jag bara hinner börja min VFU innan dessa fem veckor har gått och det är dags att åka tillbaka till föreläsningar och tentor igen.
Det är verkligen värt så mycket att få vara ute i verkligheten och träna på att hålla i undervisning, träna på konflikthantering, problemlösningar både med eleerna och i arbetslaget och allt som hör till läraryrket.
Jag har lärt mig så mycket de här veckorna och för varje gång jag håller i en lektion känns det bättre och bättre.
Förra veckan hade jag min livs första engelskalektion och det var ju en upplevelse, men roligt!

I torsdags fyllde jag år och som vanligt njöt jag i fulla drag hela dagen, jag älskar att fylla år! På eftermiddagen fylldes huset med folk som ville fira och fika och det var ett stort och trevlit sällskap. Otroligt mycket presenter fick jag (de flesta rosa) och man skulle kunnat tro att jag fyllde 20 i år också! Men så vet också mina kära vänner och bekanta att jag aldrig önskar mig något dyrt, jag bara älskar att få paket om det så är en fin teckning eller en usbjulgran eller kläder! ;) Tack alla som gjorde min dag perfekt och speciellt min underbara familj som ordnade allt fika och smörgåstårtan :)

jag spenderade fredagen med mina fina vänner Johanna och Tove, vi käka taccos och snackade ifatt oss och firade att vi alla nu inom en månad har fyllt år. Senare påkvällen anslöts sig flera trevliga vänner samt mitt hjärta. Vi sjöng singstar och det var riktigt roligt. Jag förlorade varje gång mot johanna och tove och de andra, men vann varje gång jag och Micke sjöng, ha ha!
Kvällen avslutades på Harrys där jag mötte min bästa tjockskalle Annika och vi dansade hela natten, en perfekt fredag!
Lite firade jag och Annika även våra lyckade tentor där vi skrapade till riktigt bra betyg! Med ett enda poäng som skillde oss åt och båda nära full pott så fick vi bevis på att vi pluggar riktigt bra tillsammans och att alla timmar innant tentan var väl använda!

Söndagen spenderades på klubben i vanlig ordning och vi hade en dag med två av de medlemmar som har varit aktiva i väldigt många år. De visade, berättade och lät oss pröva på uppletande och gav en massa bra tips på hur man kan börja som nybörjare, hur man kan träna och hur det går till på träning. En väldigt bra dag med mina kära ungdomar och som vanligt åker man därifrån efter att ha skrattat och haft kul en hel dag!

Tjingeling!