Igår var jag på agilitykväll på Eskilstuna Brukshundklubb! De delade ut KM pokalerna och Zigge och jag fick vår första pokal! Kul att äntligen vinna något efter så många år på agilityplan!
Agilitysektorn bjöd på fika och en förläsning som handlade om motivation. Begrepp som motivation, kommunikation, mål och attityd kom upp och jag tycker det är spännande att alla de här begreppen som vi jobbat så mycket med i lärarutbildningen även dyker upp i hundsammanhang. Det finns många delar som hänger ihop när det handlar om människors lärande och hundarnas lärande! Det blev en trevlig kväll och kul att få möjlighet att träffa på agilityfolket igen och diskutera lite. Jag tycker bara att det är synd att inte fler dyker upp på sådana här kvällar, speciellt när det hela tiden efterfrågas att det ska hända något på klubben!

Jag är jättetaggad på att träna hund nu, fick några nya idéer genom meningen att man inte ska muta hunden att jobba. För jag tror jag mutar mina hundar lite väl mycket ibland, dags att tänka om och tänka nytt i träningen!

Men först ska jag göra klart mitt examensarbete som har hamnat alldeles alldeles för mycket i bakgrunden nu när jag blivit bokad på jobb var och varannan dag! Det är ju så kul att jobba med barnen i verkligheten så det är så svårt att säga nej!