Jag har inte haft någon motivation till bloggen. inte bloggtorka, bara svårt att verkligen ta mig tid till att uppdatera.
Våren har sprungit förbi och jag har avslutat två kurser, Lärande i matematik och Specialpedagogik för de tidigare åldrarna. Än så länge har jag klarat Godkännt på alla tentor på första försöket, jag väntar bara svar på den allra sista tentan i specialpedagogiken som jag inte fått svar på ännu. Den 27/5 hade jag min sista föreläsning för terminen så i skrivandes stund har jag haft sommarlov i 1 månad drygt.
Startade lovet i Varberg där huvudsyftet var en 3-dagars stor Bichonträff som blev otroligt lyckad! Vi hade agility, rallylydnad, föreläsningar, pälsvård, annan omvårdnad av hunden och mycket mycker mer. Vi åt på restaurang varje dag tillsammans med våra hundar (!!) och lördagens grillkväll och 5kamp blev lyckad till tusen!
Campingen vi var på, Södra Näs Camping är nog i särklass den bästa ni kan tänka er. Personalen är alldeles underbara och det finns aldrig några hinder eller suckar över alla våra frågor. Vad vi än behöde hjälp med eller ville ha, så fick vi positiva och optimistiska svar. Ingenting var omöljlig och allt kunde dom lösa, helt fantastiska! Alla tänkbara guldstjärnor till er, och nästa år gör vi om detta igen!
För det var nämligen så, att innan jag och mamma ens han prata med Campingägaren om nästa års Bichonträff, så var alla stugor uthyrda den tänka helgen! Helt otroligt, 8 stugor tjoffs väck på 10 minuter, det betyder ju att dom var nöjda med vårat jobb! Så vi ses nästa år igen!

Jag har jobbat i poolen mycke (en vikariepool där jag blir bokad på olika förskolor) och det är så mysigt så mysigt att vara ute och jobba på riktigt och vara med dom små från 1-5 år. Annars när jag har min praktik via högskolan så är jag ju i en lågstadieklasss (vilket är mitt framtidsyrke och det jag brinner för) men ändå, ack så mysigt dom små barnen är som en trevlig omväxling!

Framförallt har hundarna tagit upp min tid nu denna månad, jag har hårdtränat lydnad med Nizze och nu sitter alla momenten! Jag har hårdtränat Rallylydnad med Zigge och på lördag tävlar vi vår livs första rallylydnadstävling! Dagen innan blir sporten Rallylydnad officiell i Sverige och därför är det en av de första officiella tävlingarna vi ska vara med på, ska bli så roligt!

Med ungdomsgruppen spenderade vi en dag på Boda Borg där vi lyckades få fram 16 av 18 stämplar, och det är grymt bra! Mycket klättrandes, klängandes, krypandes och tänkandes. Hur mina ben och knän såg ut när vi kom hem vill ni Inte veta ;) Läger en vecka senare på klubben som var precis sådär bäst som det bara kan bli med våra tjejer !
Under våren har jag också varit medhjälpare på en Valpkurs och det var så fantastikt roligt för jag lärde mig så mycket varje gång! Våra kursare var alla väldigt engagerade, ställde frågor, funderade och grubblade. De tog verkligen åt sig av det vi gjorde och deras frågor fick mig verkligen att tänka efter och jag känner själv hur otroligt mycket jag har utvecklats sen jag köpte Zigge för 7 år sen. Det har varit väldigt roligt också att se hur valparna har utvecklats under tiden och vi avslutade kursen med en rallylydnadstävling och alla klarade det så bra! :)

En uppdatering och nu ska jag ta mig i kragen och försöka uppdatera oftare. Jag har fått upp ögonen för tvitter och blir mer och mer sugen på att skaffa en...

tjingeling!