Min helg har varit helt underbar, mycket roligt och väldigt väldigt lite sömn
Detta resulterar i att jag nu är dödstrött,
och räcker inte det så har jag också hittat en miss i min tenta, vilket innebär att jag inte hann klart till 100% så jag kunde lämna in den i lördags, vilket i Sin tur innebär att jag måste till skolan före 07.58 imorrn bitti och lämna min kära vän tenta.. sent ikväll och tidigt imorgon bitti, så som det har varit hela helgen minsann!

i fredags så gick jag och la mig ganska bra tid, eftersom ja skulle upp och på loppisen på morgonen. Men så tänkte ja läsa en liten stund och började läsa en bok jag har lånat av magnus, big big misstake jennie! När klockan var ett så bestämde jag mig för att det nog börjar bli lite sent och kanske dags att sova..
på lördagsmorgonen ringde klockan kvart över sex, och sen fixades och trixades allt som skulle vara i ordning och sen for ja iväg till loppisen. Sålde, handlade (ajabaja!) babblade, fikade, pratade, sålde och tjänade pengar, låt mig säga att me like att stå på loppis! I alla fall just på det stället, just med er människor och just med er kunder!
Sen var det att packa ihop, hem och räkna alla pengar, många riksdaler mina vänner! Sen en snabb lunch (när klockan var halv tre...) och sen att styla mig inför kvällen med glitter. Dock dog min a-plan så fick ta till en b-plan och blev då lite mindre glittrig, men vad gör det, jag kunde ha kul ändå!
Sittningen var värd varenda öre och jag ångrar inte alls att jag gick! Låt mig säga att gå på en alf sittning var verkligen en riktigt upplevelse! Dansade och pratade hela kvällen, kul att lära känna lite fler människor! man känner sig så liten, så otroligt liten när man nästan inte känner någon, men nu har vi rådit bot på det till en viss del i alla fall!
Tack alla för en kanonkväll!
Hem när de stängde klockan två, i sängen när klockan var kvart i tre, då var det lagom att ställa om klockan och så vips så var klockan kvart i två igen, tackartackcar för det! Upp sju imorrse och sen iväg ut till klubben på en spårdag för våra ungdomar med kjell och mini, tack för en toppendag!
Dessutom är våra ungdomar Bäst!  Man blir så stolt som 1 av 3 ungdomsansvariga när man ser dessa underbara ungdomar med sina hundar!
Har haft ett storbesök idag, en reporter och en fotograf i från allas våran underbara hundtidning Härliga Hund.
Har funderat på om jag ska avslöja varför men har bestämt mig för att vänta lite med det, men måste säga att när de ringde mig i veckan blev jag bra chockad! hade inte den minsta aning om detta! Men nu är vi fast, jag och mina två tussar, både på bild och i text, så kan det gå!

Ett väldigt rörigt inlägg tror jag, inga som hellst styckeindelningar och säkert en massa stavfel, men jag är nog för trött för att bry mig, och dessutom så har jag lagt ner all energi på formalia på Tentan så här struntar vi i det helt enkelt! =)

På återseende !