Vilket bra intiativ av er som arrangerar det, tummen upp för er! Allt var trevligt, alla människor var glada och pratiga och allt gick lugnt och fint till. Karusellerna lockade ganska mycket men skräcken i mig för sånna där omkringresande tivolin hindrade mig, har lite svårt för dem där. Löjligt av mig egentligen, det händer ju olyckor på både liseberg, parken zoo och grönan hela tiden, fast de står där de står jämt.
Mötte en gamal lärare, michelle, var tvungen att stärka hennes ego genom att berätta att jag verkligen har användning av det hon lärde oss, även fast det inte kändes som det just då! Jag tror hon sa att hon saknade oss, vi gamla BF klassen, för det lät så, men jag är inte helt säker, för det är aldrig något hon skulle erkänna rakt ut. men jag fick en känsla av att det var så hon menade.

Nu har jag fixat min studentmail och användar ID, så jag kommer in på studentportalen på Mdh,
världens konstigaste namn har jag, förstår inte logiken i det. Det som vi hade på groupvise var lättare att förstå, där var det de 3 första bokstäverna i förnamnet, och de 3 första bokstäverna i efternamnet, sen ev. en siffra. Men det ska väl fungera ändå!

På tal om logik så förstår jag Verkligen Inte logiken i hur salarna är döpta på skolan. Så långt jag förstår så står t.ex. E307 för Korridor E, plan 3 och klassrum 07.
Det jag Inte förstår är hur man ska hålla reda på vilken korridor som är vilken, för de går inte i någon logisk ordning som i alfabetsordning eller så, men det kanske man lär sig!

Nu ska jag ta och påbörja min skrivuppgift 2, den verkar faktist intressant att göra!

Stay Safe !