Studenten

För jag har tagit studenten, fy Fan vad jag är BRA!


Studentdagen blev en dag jag alltid kommer minnas och jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden ibland och få uppleva dessa timmar igen!

Dagen började som sagt 4.30 på morgnonen när jag gick upp för att sedan åka till champagnefrukosten klockan 6. Där mumsade vi och fotade hit och dit! Sen vid 7 bar det av hem igen och när ja kommer hem så har mormor redan anlänt för att hjälpa till med förberedelserna. Jag tar hundarna på morgonpromenaden i mina bebisrosa sidenpyjamas byxor, va tusan, studenten tar man bara en gång i livet!


Sen var det bara och göra sig iordning och ge sig iväg till skolan. Där fotades vi, skrev i mössa efter mössa efter mössa, va vi inte bara 22 i klassen?! Det känndes som mössorna aldrig tog slut. Sen åt vi lunch i matsalen och mina damer och herrar, BF3 låter Högst!

Maten var helt okej fast väldigt lite tyckte ja.

Sen var det dags för betygen och grejer i klassrummet. Fick en bok av michelle och suzanne, här hade Michelle pricka helt rätt när hon slog in boken som heter Dvärgen och gav till mig. Och nej, det har inget med min längd att göra utan den boken är så jäkla underbar, och en riktigt utmaning för den är krånglig och läsa. Tack!

Dags för betygen, jag tänker säga det för jag känner mig så glad, jag är Stolt över mina betyg och jag har verkligen kämpat för att nå till den nivån jag hamnat på. Betygen slutade på 13 MVG,  11 VG och 5 G. Snitten hamnar väl någonstans strax över 17.0

Fortsatte bläddra i papprerna man fick med och låt mig säga att glädjden när jag kom till sista pappret går inte att beskriva. Jag fick ett Premium/stipendium på 500kronor av eskilstuna kommuna för bra arbete och bra betyg. :D

Sen var det dags för aulan och äntligen Utspring! Resten av dagen var helt underbar med massa underbara människor som gratta mig, 2 Toppentimmar på flaket när vi BF3 rockade loss och fick med oss allt folk på gatan.

Blev hämtad av Ove och Gertrud i deras Mustang som de pyntat så fint från flaket och sen drog vi en sväng genom stan innan vi åkte hemåt.

När jag kom hem hade min familj gjort så fint i trädgården<3 och en egen dj med musikutrustning hade jag också, TACK Storebror!<3

Fick en massa fina presenter av en massa fina och underbara personer.

Tack för att ni kom och gjorde min dag oförglömlig!<3


På kvällen vad det dags för Harrys och det vart en lyckad kväll med en mini 9A reunion där vi också skrev i mössor.


För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!