Idag har det varit en väldigt skön dag, städning och dammsugning till trots.
Tänk att det kan vara så avslappnande att damma hela rummet, plocka bort massa prydnadssaker för att få plats med julsakerna och sedan dammsuga. Det sköna är att man behöver inte anstränga hjärnan för det här, på med lite musik o så går det som smort! Imorgon ska vi ställa upp våra julsaker, absolut inte allt då vi vill ha lite extra när det äntligen närmar sig julafton, men en hel del i alla fall!

På tal om jul så var jag på julmarknad idag på radermachersmedjorna! Och inte bara det underbara att vara på julmarknad, jag var där med världens bästa Johanna också!
Det är så otroligt fint där på radermacher och alla små söta stugor och hus som man fick gå in i! och som krydda på moset, alla dessa fin fina hantverk och den mysiga lukten av jul!
Som Johanna sa, lite snö hade varit pricken över i för att få den ultimata julkänslan!
Det var ialla fall toppen att umgås med dig vännen!
Flera lördagar irad har vi festat loss så idag känns det tomt!
dock måste jag erkänna att jag behövde en kväll hemma, trots att mina planer lockade mycket mer!

Nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke, för jag fryser (!), och läsa i min nya bok jag fick av Johanna när jag fyllde, Marley och jag.
så långt som jag kommit i boken måste jag bara säga, ett Måste för alla hundägare! den är så otroligt charmig och så väldigt pricksäker, man känner igen sig i så mycket!

God natt och ha det bra!