Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera här, men tiden räcker verkligen inte till! Lite snabbt då,
det går superbra med Tarzan här hemma, han är underbar i tempramentet och alla tre killarna kommer väldigt bra överens! Som lillmatte har jag campat i min brors kök under nätterna eftersom jag är den enda i den här familjen som är ledig hela dagarna så tycker jag att det vore onödigt om någon annan behövde ta natten. Fast det är inga större ansträngningar då han oftast sover mellan 23.20 - 06.00 utan att kissa inne en enda gång eller vakna något, han är så duktig!
Jag har hunnit stått på loppis igen och var endast 20 kr från att slå mitt personliga rekord på intjänade pengar under en dag. Fast 20 kr hit eller dit, mycket pengar blev det för att ha kul i 6 timmar, prata med folk, läsa av kunder, gå runt och prata en massa skit med alla andra som står. Ja ni förstår, loppis är verkligen underskattat av en del! Man får ut så mycket mer av det än bara pengar :)
Jag har fixat och ordnat och styrt upp lite saker som jag gått och skjutit upp hela tiden och nu känns det så himla bra när det är klart, varför i hela friden fixade jag det inte tidigare, det var inte alls farligt och jag hade sluppit bördan över att veta att jag skulle vara tvungen att göra det!

Igår var det äntligen dags för vår basgrupp att ha sin grillkväll. så vi träffades hemma hos en av oss och grillade och allt vad som hörde till det! Efter det blev det utgång på harrys där det tydligen var någon gymnasiestudent fest så det kryllade av 90:or. Trots att det för min del bara skiljer ett år så kändes de så små på något sätt (haha ursäkta om någon 90:a läser ;D ) Hur som helst så bekom det inte oss som rockade loss ändå! Under kvällens gång fick vi alla även våra smeknamn från karraktärer som passar oss, tydligen är jag ior för jag är lika lugn som han och blir aldrig orolig.. hm men sött måste jag säga! ;),  Tack mina fina brudar för en kanonkväll och jag hoppas på en favorit i repris!

Idag har jag träffat min finaste ett tag, så underbart att vara med dig! Vi två har samma förvirrade humor och idag var vi båda trötta vilket resulterade i mycket skratt! ;) Du är bäst, utan tvekan!

Nu har jag printat ner några rader här och ska ta och fortsätta kolla runt på datorn och kika på de mail som är viktiga, som sagt har datorn haft väldigt låg prio senaste dagarna!

Ha det bra kära vänner
På återseende!