Igår shoppade Frazze i Hundgallerian för andra gången! Han är en himla väluppfostrad hund denna grabb och vid första handlingen köpte han en mini boll i ett snöre och denna gång handlade han en gul tandborste och en gul klicker.
Tandborsten gjorde succé och Frazze sprang runt med den under dagen i munnen mest hela tiden.
Jag har, av erfarenhet, lärt mig att det brukar fungera väldigt bra med tandborstningen, när man gör det till en rolig grej för hunden. Så fort något är roligt blir hundarna som tokiga, roliga saker är det bästa de vet!

Jag tänkte att Frazze, genom att faktist få leka med tandborsten och bita på den, skapar sig en positiv bild av tandborsten innan jag börjar pilla i munnen på honom med en tandborste. Vi tränar redan minst tre gånger om dagen med att peta i munnen då han skriker som en galning bara man försöker känna efter. Det är en träningssak det här med att få peta överallt, men jag satsaer på att lyckas!

En klicker, som jag nämnde, är också inköpt och jag har så smått börjat klicka in honom lite. Jag är inte helt hundra hur det är med att använda klicker på så pass små valpar. Jag ska vända mig till kunnig personal på klickerområdet innan jag börjar på allvar, jag är tipp taggad på att klicka in Frazze då han verkligen bjuder på sig själv många gånger!


Tjingeling!