Jag vet att jag ligger hemskt mycket efter med bloggandet, tiden räcker helt enkelt inte till!
Det enda som hinns med är faktist vfu'n som innehåller långa och intensiva dagar. När man kommer hem så måste jag förbereda mig själv inför morgondagens lektioner och sen är huvudet helt slut. Efter att haft en väldigt slapp termin i det stora hela med få och korta lektioner på högskolan så är dagar som börjar tidigt varje dag och slutar mellan 15.00 - 17.oo varje dag ganska krävande. Dessutom är det skillnad att vara i en klass med över tjugo sjuåringar där fokus måste vara på topp, mot att sitta på en föreläsning där det inte gör så himlans mycket om man drömmer sig bort ett tag!

Fast jag klagar absolut inte, detta med att hålla i så många egna lektioner har gett mig en helt ny upplevelse och jag utvecklas varje dag, lär mig något nytt efter varje lektion och jag känner hur jag växer. Nu börjar snart min tredje vecka och även den är  fylld av egna lektioner med eleverna.
Nej är det någon eller några som ska klaga så är det väl ni mina vänner, eftersom mitt sociala liv ligger på ungefär -0 för tillfället. Dock är jag väldigt förvånad över hur förstående folk i min närhet är och ni ska veta att jag uppskattar det till tusen! För detta är något jag alltid velat, jag har alltid velat bli "fröken" och nu är jag på god väg att komma dit! halvvägs tidsmässigt nu, som jag har tjatat om hundra gånger !

Förutom allt detta är jag dessutiom tokförkyld, den typiska VFUsymptomen, jag hoppas bara den går över tills imorrn då jag har introdution av pippi långstrump. Jag känner mig lite stressad av att min egen kropp sviker mig i detta! Men jag ska bli frisk jag ska bli frisk jag ska bli frisk


Till sist, i fredag begav jag mig till västerås och trotsade min förkylning för att delta på alf's Barnprogramssittning. Annika och jag var Pellesvanslös och Maja gräddnos, fin fint sörru. Det vi inte tänkte på är att ALF äter katter... hmm... fast vi klarade oss helskinnade denna gång men det var bäst att hålla sig på sin vakt lite extra! Annars fanns hela barbapappafamiljen (8st) på plats, trasdockorna, pippilångstrum, karlsson på taket, emil i lönneberga, shrek, kapten hook från tin tin, byggare bob, snövit och många fler på plats! En himla rolig kväll med bra spex, en välplanerad sittning samt många skratt och mycket dans! roligast var det när DJ'n spelade barnprogramslåtar uppmixade på dansgolvet innan eftersläppet öppnades, det är inte varje dag man får dansa loss till Räddningspatrullen, snickerboa, bumbibjörnarna, u name it, på dansgolvet!


Nu ska jag göra klart det sista för imorrn och sen blir det vågrätt läge ett tag, känner att kroppen inte alls vill.
Jag ska bli frisk jag ska bli frisk....
Tjingeling!