I tisdags fick jag besked om att jag klarade min matematiktenta och idag kom mailet om att jag klarat min specialpedagogikstenta! Det känns så härligt att det rullar på med ena klarade tentan efter den andra och att poängen bara ramlar in! Nu är det bara en redovisning och en hemtenta kvar denna termin innan jag tar sommarlov, inte illa va??  :D

Igår hade vi ungdomsgrupp på esklistuna brukshundklubb och det var lika roligt som vanligt! Vi pusslar ihop vårt freestyleprogram så nu har vi låt, en bra bit av början och en bra bit av slutet!  Det kommer nog bli kämpigt att hinna lära sig allt fast jag är samtidigt övertygad om att det kommer bli kanonbra när vi väl är klara! :D
Till klubben skulle jag först packa in Lisa, Dexter och Melker i bilen innan vi skulle hämta upp Bella för att fara ut till klubben. Som tur var hade vi tagit fel på tiden och vi började 18.30 istället för 18.00. För grejen var att Lisa och jag började packa bilen 17.45 men så visade det sig att min Volvo (till skillnad från Chryslern som vi åkte sist) inte hade lika långa bilbälten vilket ställde till problem när vi skulle fästa Dexters Bilstol. Efter mycket knökande och bökande lyckades vi att få dit den i framsätet, bra jobbat av oss! :D In med vagenen i bakluckan och sen fick Melker och Zigge tvångs socialiseras i baksätet med lisa i mellan sig, eftersom barnstolen tog Zigges tänkta plats i framsätet. Det gick över förväntan bra och de brydde sig knappt om varandra! När vi hämta upp Bella blev det dessutom ytterligare en person i mellan killarna. På vägen hem var det bara jag och lisa med crew i bilen fast då var nog Zigge och Melker så trötta så de orkade inte bry sig om varandra ;)
Jag hade i alla fall tidernas snyggaste passagerare bredvid min i framsätet, Dexter är välkommen att åka bredvid mig när han vill ;)

Jag sitter och försöker plugga men egnetligen fastnar jag hela tiden på att kolla freestyleprogram och skaffa min inspiration. Idag gör jag allt för att distrahera tankarna och än så länge går det bra!