Fredag är sista dagen på den här veckan. Vart tar dagarna vägen jag tyckte det nyss var söndag och vi spenderade hela dagen på eskilstuna brukshundklubb.
Nästa vecka är det 1:a oktober och sen är hösten här i sin helhet.

Idag gick vi igenom textanalys i skolan, det var förvirrande likt hur man ska lägga upp sin vetenskapliga text (tentan) så jag  vet inte om jag blev så klok eller mest förvirrad av dagens föreläsning.
Jag måste dock säga att boken vi skulle ha läst tills idag tycker jag är väldigt bra på sitt eget lilla sätt. Jag läste den här boken i somras när jag jobbade (på våra raster där tystheten höll på att ta kål på mig).
Kanske gör känslan av att inte vara stressad att jag kunde ta till mig boken på ett annat sätt än vad jag kan med de man pressar nu i all stress. Hur som helst så är den här boken väldigt konkret och rent ut sagt enkel att förstå, trots att det handlar om olika metoder m.m som har med forskning att göra.

Till sist måste jag bara avslöja att jag har anmält mig och Nizze till vår livs första lydnadstävling. Ingen av oss har tävlat i lydnad förut och det känns enormt skrämande. (!!) Fast jag kände att jag behöver ha ett mål för att verkligen bli motiverade att träna målinriktat med Nizze. Dessutom förtjänar han detta, så mycket som han älskar att träna lydnad. Så nu tränar vi lite varje dag och jobbar på de flesta momenten.

Nu ska jag fortsätta plugga lite på våra nyckelord, jag satsar stenhårt på den här tentan för jag vill inte göra en omtenta helt enkelt :)

Nizze <3