Dagarna springer iväg och jag gör mitt bästa för att hänga med, i fredags var det fest hos min Micke och som vanligt blev det en fantastiskt rolig kväll med härliga människor! I lördags morse när jag kom upp så hade min finaste ännu en gång bevisat att han är bäst genom att på bordet så stod det smör, hushållsost och ett paket med tekakor av den tjockare sorten samt med en kniv bredvid. Det är nämligen så att till frukost är min stora favorit tekakor som jag skär itu, har smör och ost på både ovandelen och underdelen, lägger ihop dem igen och sen äter. Och det är så gott! :) Sen att han själv är dålig på att äta frukost men vet att jag måste ha frukost gör det där lite extra på något som redan är fint!


I fredags på dagen lyckades jag också skada min ena fot när jag gick ner för trappen. Det är så att jag har en förmåga att alltid skutta ner för trappen till källaren istället för att gå, vilket innebär att jag sätter ned tårna först och sen hälen. Brukar gå bra men denna gång satte jag tårna för långt in på trappsteget så min häl inte riktigt fick plats så när jag satte ner denna så slog den i bakre delen av trappsteget (förstår ni?) och min fot liksom trycktes ihop lite. Jag tyckte det gjorde riktigt ont men kände mig lite ynklig eftersom jag egentligen inte hade någon fart eller kraft. Så i lördagsmorse så tittar jag på min fot och ser en riktigt stort blåmärke runt stortån och ett minst lika stort på hälen, HA! Allt jag kunde känna var skadeglädje (haha) minsann inte konstigt att det gjorde ont! Jag är inte så mesig trots allt!


Imorgon börjar jag jobba, ska bli skönt faktist! Så nu ska jag runda av här och krypa ner i min säng (som är ny och INTE bäddsoffa!) och sova!


På återseende!