Fullt upp har det varit veckan efter Hund 2009. Jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen men fort går det iaf.

Hund 2009 var 2½ dag av underbara upplevelser. på fredagen byggde jag och mamma upp montern där uppe i stokcholmsmässan, och jag tycker att den blev riktigt bra!
Både lördagen och söndagen var det proppfullt med folk vid våran monter (Bichon Frisé) så gott som hela tiden, våra hundars utseende lockade till sig många beundrande blickar och klappar. Tur som var så är våra hundar som de är och älskar att få massa uppmärksamhet och få visa upp sig :) Förrutom rasmontern så umgicks jag med Carro som också var med där uppe båda dagarna, jag hann med att kolla på freestyletävlingen klass 1 och självklart så kollade jag på när Bichonerna ställldes ut. Jag valde att lämna Zigge hemma för att inte förvärra hans tillstånd och nu efter känns det som rätt beslut. Vinnaren hos Bichonerna blev Pia som äger min Zigges pappa! Grattis till BIR!
Shoppade gjorde jag förstås och som alltid rullade pengarna flitigt iväg på hundsaker, man lyckas alltid hitta någon nytt man bara måste ha. Men så är vi, vi satt brevid en vuxen dotter och hennes mamma när vi åt lunch, hon hade precis köpt en superfint halsband till sin hund.. som kostae 695 kr. Men så är det att vara hundmänniska, hundarna är våra stoltheter :)
Dagarna gick fort och på söndagen plockade vi ner montern. Många spikar att dra ut ur väggen men jag och mamma hade hjälp av Carro, vilket var välbehövligt!
En liten sammanfattning av en underbar helg, fast man måste nästan vara där och uppleva den för att kunna förstå. Hund 2009 <3


Helgen efter var även det en hundhelg. Den 19;e hade vi 3 timmars ungdomsträff med hundjulklappsbyte, julfika och luciaträning. och självklart som vanligt, en massa skratt och skoj! Söndagen den 20;e var det som vanligt grötfrukost på klubben (med Agnetas gudomligt goda tomtegröt!) Vi ungdomar lussade och jag tycker det blev väldigt lyckat, även om vi som alltid kör lite racelucia men så är det med lite nerver ;) Efteråt så fick jag, Malin och Agneta julklappar av våra underbara ungdomar, Tack ni är bäst! Det är ni som får oss att vilja fortsätta med ungdomssektorn! :)  En mysig förmiddag som alltid och jag trivs som fisken i vattnet när jag får spendera mina dagar på Eskilstuna brukshundklubb!

Igår var jag en sista sväng på stan i julstressen. Fast jag var så gott som klar med mina klappar så istället njöt jag av mitt väldigt fina sällskap som var min bästa Micke :)
Idag är det äntligen dagen före julafton, det känns lite overkligt eftersom vårat hus ser ut som hej kom och hjälp mig tack vare nybyggnaden. Köket hinner inte riktigt klart men äntligen så har vi duschen uppflyttad från källaren och det är underbart! Så denna dag ska vi pynta runt verktygen och gör det bästa av det, så länge man får umgås med folk man älskar så blir julafton perfekt!

Och imorrn kommer familjens helgdagsbarn, nämligen Annika som ska äta jullunch med oss :) Min Micke kommer och några nära vänner till famlijen. Det kommer bli en perfekt julafton!

Nu ska jag och mamma åka och handla, men nu har jag fått ihop en uppdatering även om inlägget blev lite långt!

More to come,
och god jul ifall vi inte hörs innan imorrn!