Idag turbopluggar jag engelska fonetik, för det är svårt men jag ska ska ska lära mig det. Jag har helt enkelt bestämt mig för att pressa in det i min hjärna tills på tisdag, svårare än så borde det inte behöva vara.

Fast snart ska jag ta en paus och klippa på Zigge, jag klipper honom en gång i veckan numer för att vi håller på och förbereder oss för HUND 2009. Håller formen ska man väl kunna säga, och sparar lite päls där det fattas, klipper där det ska bort. Jag ska ta och anmäla nu när lönen och csn har kommit. Jag som hundmänniska är van vid att det kostar, speciellt utställningar. Men när jag som hundmänniska reagerar på priset, så börjar det bli en aning högt. för anmälninsavgiften till Hund 2009 på älvsjömässan är nämligen på 400 kr...

Fast, tokiga som vi är, så anmäler man sig minsann ändå för det är värt det. och det är det verkligen, till och med om man får en 2:a och åker ut direkt efter tre minuter, så är det värt det! Hund2009/älvsjömässan/Stora Stockholm (kärt barn har många namn) är helt klart årets grej. Det är sveriges största utställning, det är både freestyle agility lydnad utställning och uppträdande samt rastorg under samma tak, och på tal om alla försäljare sen! Det är liksom årets final på allt man gjort under året, och åh som jag längtar redan!

Drömma får jag fortsätta med sen, dags att ta tag i Zigges päls och sen fortsätta med engelskan, och ikväll  har jag målning med mina tankar, det är en av veckans höjdpunkter då jag i 3 timmar får sätta mig själv i fullständig koncentration och bara fokusera på det jag gör just då, härligt!

På återseende