Nu har jag lyckats uppdaterat, av någon anledning så har det inte fungerat sen i måndags, fast jag har varit duktig och skrivit nästan varje dag iaf! Det är bara att bläddra neråt så ser ni mina inlägg! :D
för nu ligger alla inlägg uppe!

Denna fredag har vi abslutat sista ämnesveckan, skönt på ett sätt läsigt på ett annat eftersom nu väntar temaveckorna..
Redovisningen idag gick riktigt bra och våran lektionsplanering känndes så bra! grupp a4 vi är så bra! :)

Eftermiddagen började bra, efter en kort sväng på stan så traska jag hem (utan annika idag, det var jobbigt!) och började plugga faktsit, skrev reflektionen på teknikveckan och började läsa på matteföreläsningen jag missade när jag var sjuk som hon vill ha en sammanfattning av.
Dock avbröts mitt engagemang av ett besök på akuten som varade i nästan 4 timmar och resulterade i ett gipsat lillfinger och skoj med roliga usker och läkare! Jag har nu kvalificerat mig från att vara taxichaufför till att bli ambulansförare, inte illa inte illa!
Och många guldstjärnor till akuten, trots alla negativa rykten som går så märkte jag inget av detta! Vi fick massa hjälp, satt inte speciellt länge och väntade på varje sak och allt flöt på bra! Så nu förtjänar mer än väl lite positiv respons och det får ni mer än väl från oss!

Men nu efter en sen tacosrestkvällsmat/nattmat så ska jag kruypa ner i sängen och sova!
Imorrn blir det EBK hela förmiddagen med bakning, juniorhandling och ett gäng Underbara ungdomar!
På eftermiddagen/kvällen blir det mys och fest!

På återseende!